Economia

warning: Creating default object from empty value in /home/montseny/public_html/drupal/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Descolonitzar l'imaginari del creixement

Conferència a càrrec de'n Serge Latouche:

Títol: Descolonitzar l'imaginari del creixement.
Data i hora: 26/11/2010   19:30
Lloc: CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona)
Direcció: C/ Montalegre 5
Telèfon: 933064100
Preu: Gratuïta

La Fundació Alfonso Comín presenta la conferència amb el següent text:

"En els darrers anys, Serge Latouche s’ha convertit en el portaveu i el referent més conegut de la filosofia del decreixement, una crítica constructiva al paradigma imperant de creixement il·limitat. Latouche, economista francès, ataca l’addicció al consum de la societat occidental i proposa una sèrie de mesures per frenar-la. Existeixen raons suficients per revisar de manera profunda l’actual model de progrés i veure si es reverteix en justícia per a tothom. Això és, essencialment, el que proposa Latouche a través del moviment del decreixement."

 

Jornades per la Resistència

Durant els proper dies 20, 21 i 22 d'octubre es celebren a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona les anomenades Jornades per la Resistència.

Es tracta de tres dies de ponències i debats mitjançant els quals es pretèn du a terme l'anàlisi del passat i present, centrant l'atenció sobre la crisi ecològica i social així com sobre la macroeconomia, i posar sobre la taula propostes pel futur en l'últim dia de les jornades.

Una temàtica i un enfoc interesants i inminentment importants en els temps que vivim

Jornades per la resistència

Fer click per descarregar el programa de les jornades.

.

 

 

Contingut sindicat
Aquest vincle no va enlloc