Jardinet de l'Om

warning: Creating default object from empty value in /home/montseny/public_html/drupal/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

JORNADA D'HORTES OBERTES - Dimarts 18 d'octubre

JORNADA D'HORTES OBERTES
AL JARDINET DE L'OM
(dimarts 18 d'octubre 2011)

 

Et convidem a visitar l'hortet de la facultat de Biologia de la UB i a participar en una jornada en la que prepararem la terra, sembrarem llavors i plantarem joves plantes d'hortalisses, tot aprenent entre nosaltres, de la participacio i de l'experiencia personal de cadascu.

L'hort del Jardinet de l'Om esta obert a tothom que hi vulgui participar durant tot l'any, sent aquesta jornada de dimarts 18 d'octubre una mena de presentacio i inici de la temporada. L'unic requisit es mostrar respecte a l'entorn i a les altres persones que hi participen.

Et convidem de tot cor a que vinguis a participar-hi:

Si en tens ganes no ho dubtis,
Pots venir a aprendre de zero, o si ja tens saps algunes coses sobre el treball de la terra podras transmetre-ho a d'altres persones.

 

T'ESPEREM EL DIMARTS 18 D'OCTUBRE AL JARDINET DE L'OM

JORNADA D'HORTES OBERTES

Jornades d’Hortes Obertes al Jardinet
 
de l’Om
 
Vine a conèixer el Jardinet de l’Om!
Vine a treballar la terra
Vine a plantar i a aprendre!
 

 

 
 Dilluns 28 de març
Prepararem la terra per plantar-hi
Retirarem les plantes que ja no són de temporada
Girarem el compost
Dinar
Taller d’identificació de les plantes del Jardinet i construcció cartells identificadors
 
 
Dimarts 29 de març
Plantada
Taller de Construcció d’Horts Urbans
Dinar
Reunió Skamot Verd
 

 

Què és el Jardinet de l'Om?

El Jardinet de l'Om és un espai obert a tothom, gestionat per Skamot Verd.

Consta de tres zones:

  • La primera es tracta d'un Jardí plantat amb molt d'esforç i dedicació per alguns de nosaltres. En ell hi ha presència tant de plantes autòctones com d'exòtiques. Un dels projectes actuals s'encarrega de la identificació i "etiquetació" de totes les plantes que hi ha.
  • La segona zona és un petit hort on aprenem a treballar la terra, a millorar la seva qualitat, a observar el cicle de les plantes. Compostem la matèria orgànica morta que es convertirà en substrat de la següent plantada. Observem el creixement de les plantes i la seva relació amb l'entorn (el sol, l'aigua, la terra, el animals, etc.). Observem i aprenem processos que no ens ensenyen a classe: que s'han de viure, experimentar i sentir.
  • La tercera zona es troba entre les dues primeres, sota l'arbre que dóna nom al Jardinet, on hi ha situada una zona de taules on sovint dinem i els dimarts duem a terme les reunions setmanals.

El Jardinet de l'Om està situat al costat dels Camps Experimentals de biologia. S'accedeix desde la calçada que passa per davant de la facultat de geologia.

Com arribar-hi

 

Convidem a tot aquell que tingui ganes a gaudir d'aquest espai, a dinar-hi, a treballar la terra o cuidar del jardí.

Si voleu coneixe'ns primer, podeu venir al Jardinet qualsevol dimarts de 14:00 a 15:00.

El Jardinet de l'Om i l'hort

Contingut sindicat
Aquest vincle no va enlloc