Skamot Verd

warning: Creating default object from empty value in /home/montseny/public_html/drupal/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Què és Skamot Verd?

Skamot Verd és un grup ecologista.
Vam néixer fa 25 anys a la facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona.
Ens reunim cada dimecres a les 14.00 h al Jardinet de l'Om de la facultat de Biologia.
 
Les nostres activitats se centren principalment en la realització de Tallers ambientals, pensats com a espai de reflexió per a tots els estudiants sobre diversos temes que ens afecten, organitzem el Fòrum Ambiental i mantenim i cuidem el Jardinet - Hort de l'Om que es troba als camps experimentals de la facultat de Biologia.
 
També tenim una llista de correu a on hi ha els membres actuals i antics d'Skamot, a la que ens enviem missatges de tant en tant i ens mantenim en contacte. T'hi pots subscriure aquí.
 
Vine i participa! T'hi esperem!
 

JORNADA SOBRE TRACTE ANIMAL (dimecres 21/12/2011)

Vine a participar d'una interessantíssima reflexió conjunta!

Dimecres 21 de desembre, 15:30

Aula de Graus

Debat sobre el futur energètic i el canvi climàtic

Benvolguts amics,

Començem el nou curs acadèmic,  i des de l'Skamot Verd reprenem la nostra activitat. Davant nostre tenim un futur ben incert, la crisi financera ha esdevingut sistèmica i global, i cada cop es fa més evident que hi ha un rerafons més greu: és una crisi energètica, de recursos. El pic del petroli, l'energia nuclear... I la seva principal conseqüència, el canvi climàtic són els temes que es tractaran en aquest debat, juntament amb les seves greus implicacions socials per a la humanitat.

Aquest acte està organitzat per la Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny i Skamot Verd

 

Contingut sindicat
Aquest vincle no va enlloc